گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
  • تبدیل کننده خط فارسی - تاجیکی بهروزیان
امور کنسولی

 

راهنمای سفر به جمهوری  تاجیکستان

هموطن عزیز، سلامی گرم و صمیمانه نثارتان باد، سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان حضور سبز شما را در این کشور همزبان، هم فرهنگ، هم آیین و هم نژاد ارج می نهد و برای شما اقامت خوشی را در زادگاه آدم الشعرا ابوعبداله رودکی آرزومند است.

نکته مهم:

    بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوشنبه برای کلیه خدمات کنسولی اعم از صدور روادید، گذرنامه، وکالت نامه، امور دانشجوئی و سایر امور کنسولی هیچ نماینده ای ندارد و با هیچکدام از دفاتر توریستی و دفاتر امور خدمات اداری قرارداد همکاری ندارد. کلیه امور مذکور صرفاً با حضور متقاضی و در بخش کنسولی این سفارت امکان پذیر می باشد. 

توصیه های سفر:

روادید: کلیه شهروندانی که به تاجیکستان سفر می  کنند به روادید نیاز دارند. روادید را می توان از بخش کنسولی سفارت جمهوری تاجیکستان در تهران یا مراجعه به سایت www.evisa.tj روادید الکترونیکیاخذ نمایند.

-         انواع روادید در تاجیکستان: (T) روادید گردشگری، (C) سرمایه گذاری، (O-1) تحصیلات دانشگاهی، (O-2) آموزشی، (H) رانندگان، (MOИ) منطقه آزاد تجاری، (ИД) مهاجرین، (Л) خلبان ها، (Ж) روزنامه نگاران، (ХШ) همسر شهروند تاجیکستان، (ТД) مشاغل مذهبی، (Б) بشر دوستانه

-        روادید گردشگری نیاز به  OVIR( ثبت اقامت) ندارد.

-        هزینه کنسولی برای خدمات فوری دو برابر قیمت اصلی روادید می باشد.

-        هزینه روادید صادر نشده باز پرداخت نمی شود.

-        هزینه روادید گردشگری تاجیکستان 30 یورو می باشد.

 -         هزینه روادید گردشگری الکترونیکی تاجیکستان: 50 دلار

-        جریمه اتمام روادید برای اتباع خارجی در جمهوری تاجیکستان به شرح زیر است:

    تا 5 روز 50 دلار

    6 تا 15 روز 100 دلار

    15 روز به بالا 200 دلار

   یک ماه بیشتر بابت هرماه 100 دلار

ثبت نام در OVIR( ثبت اقامت)

آویر اداره ای برای ثبت اقامت اتباع خارجی می باشد. اگر اقامت شما در تاجیکستان طولانی تر از 72 ساعت ( سه روز کاری) باشد، بایستی با سیستم ثبت نام آویر اقدام به ثبت نام نمایید. ثبت نام در آویر از طرف سازمانی انجام می شود که شما را دعوت نموده است ( مانند شرکتی که دعوت نامه را برای شما فراهم نموده است) دارندگان روادید گردشگری احتیاجی به ثبت نام در سیستم آویر ندارند.

جهت ثبت اقامت می بایست مدارک ذیل را تهیه فرمایید:

-  یک قطعه عکس 4*3

-  آدرس محل اقامت شما در تاجیکستان اعم از هتل یا هر مکان دیگر.

-  هزینه ثبت نام را با سازمان مربوطه هماهنگی نمایید

-  اصل گذرنامه

هزینه آویر تا سه ماه 150 سامانی

هزینه آویر از سه ماه به بالا 240 سامانی

جریمه دیرکرد آویر از 3200 سامانی تا 3600 سامانی می باشد.

قابل توجه است 20 روز قبل از اتمام آویر باید درخواست تمدید آن داده شود.

شما به عنوان مسافر ملزم به رعایت قوانین و مقررات داخلی کشور تاجیکستان می باشید. جهت آگاهی از این قوانین، شایسته است پیش از سفر اطلاعات لازم را از سفارت تاجیکستان در تهران یا افراد مطلع کسب نمایید. برخی از قوانین این کشور ممکن است با کشور ایران، تفاوتهایی داشته باشد برای مثال کشیدن سیگار در کل شهر ( به استثنای مکانهای مشخص شده و خصوصی) ممنوع می باشد و نقض آن موجب جریمه خواهد شد. چنانچه به هر علت توسط پلیس دستگیر و بازداشت شدید، بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده 36 کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی مراتب را به سفارت جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهد.

طبق قوانین جمهوری تاجیکستان برای تبدیل ارز همراه خود به پول رایج این کشور ( سامانی) می بایست فقط به بانکهای رسمی در تاجیکستان مراجعه نمایید. و کلیه معاملات و پرداختها به ارز محل سامانی صورت می گیرد . برای امور تجاری و بازرگانی با بخش اقتصادی و برای سایر مسائل با بخش کنسولی سفارت تماس حاصل کنید، تا شما را راهنمایی نمایند.

سازمانها و نهادهای ایرانی در تاجیکستان:

سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان: 488888610 یا 488888611

بخش کنسولی سفارت: 488888610 یا 488888611 داخلی 300

بخش حقوقی سفارت: 488888610 یا 488888611 داخلی 301

نمابر سفارت : 2365923

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران : ----------

درمانگاه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران: ----------------

دفتر صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران: 2230326

مجتمع آموزشی سفارت جمهوری اسلامی ایران ( امام صادق(ع) ): 2271677 و 2274575

بانک تجارت: 6000521 –6000522

بانک کفالت ( سرمایه): 6402266

شرکت هواپیمایی آسمان: 4-2219703

آدرس سفارت:دوشنبه، خیابان سامانی،  خیابان مایاکوفسکی –سفارت جمهوری اسلامی ایران

کد پستی سفارت : 734025

پست الکترونیک : Iranemb.dyu@mfa.gov.ir

ساعت كار بخش کنسولی: دوشنبه لغایت جمعه از ساعت 8:30 صبح تا17:30بعد از ظهر به استثناء ايام تعطيل

ساعت پذیرش مراجعین محترم : دوشنبه لغایت جمعه از ساعت 8:30 صبح تا 12:30 ظهر به استثناء ايام تعطيل
نحوه تماس از تهران به دوشنبه: برای تلفن ثابت 992+ کد شهری ( دوشنبه37)

                                     برای تلفن همراه : 992+ تلفن همراه

 نحوه تماس از دوشنبه به تهران: برای تلفن ثابت : 81098+ کد شهری(تهران21)

                                         برای تلفن همراه : 81098+ کدموبایل و شماره

** برای تماس تلفن همراه با همراه و همراه با ثابت در شهر دوشنبه : شماره کلیه تلفن ها بدون صفر

اختلاف ساعت با تهران : 

-        در شش ماه اول سال   30+  دقیقه

-        در شش ماه دوم سال1:30+  دقیقه

اوقات شرعی :http://prayer.aviny.com/city_time.aspx?Code=90

انتقادات، نظرات و پیشنهادهای شما هموطن عزیز برای توسعه و تعمیق روابط دو کشور و همچنین فراهم کردن امکانات و تسهیلات بیشتر برای شهروندان ایرانی بازدید کننده از این کشور زیبا مغتنم است، لذا ارسال آنها از طریق تلفن ها، سایت و آدرس الکترونیکی سفارت موجب امتنان خواهد بود. حسن سلوک و رفتارهای فاخر فرهنگی شما هموطن عزیز، تصویر به یاد ماندنی از فرهنگ ایران اسلامی را در حافظه برادران و خواهران تاجیک ثبت خواهد کرد. لذا انتظار می رود با احترام به قوانین، فرهنگ، آداب و رسوم کشور میزبان و رعایت اصول اخلاقی و اسلامی، شخصیت متمدن و افتخار آفرین ایرانی خویش را به نمایش بگذارید.

                                                                      شاد و سربلند باشید

راهنمای سفر به جمهوری  تاجیکستان

هموطن عزیز، سلامی گرم و صمیمانه نثارتان باد، سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان حضور سبز شما را در این کشور همزبان، هم فرهنگ، هم آیین و هم نژاد ارج می نهد و برای شما اقامت خوشی را در زادگاه آدم الشعرا ابوعبداله رودکی آرزومند است.

نکته مهم:

    بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوشنبه برای کلیه خدمات کنسولی اعم از صدور روادید، گذرنامه، وکالت نامه، امور دانشجوئی و سایر امور کنسولی هیچ نماینده ای ندارد و با هیچکدام از دفاتر توریستی و دفاتر امور خدمات اداری قرارداد همکاری ندارد. کلیه امور مذکور صرفاً با حضور متقاضی و در بخش کنسولی این سفارت امکان پذیر می باشد. 

توصیه های سفر:

روادید: کلیه شهروندانی که به تاجیکستان سفر می  کنند به روادید نیاز دارند. روادید را می توان از بخش کنسولی سفارت جمهوری تاجیکستان در تهران یا مراجعه به سایت www.evisa.tj روادید الکترونیکیاخذ نمایند.

-         انواع روادید در تاجیکستان: (T) روادید گردشگری، (C) سرمایه گذاری، (O-1) تحصیلات دانشگاهی، (O-2) آموزشی، (H) رانندگان، (MOИ) منطقه آزاد تجاری، (ИД) مهاجرین، (Л) خلبان ها، (Ж) روزنامه نگاران، (ХШ) همسر شهروند تاجیکستان، (ТД) مشاغل مذهبی، (Б) بشر دوستانه

-        روادید گردشگری نیاز به  OVIR( ثبت اقامت) ندارد.

-        هزینه کنسولی برای خدمات فوری دو برابر قیمت اصلی روادید می باشد.

-        هزینه روادید صادر نشده باز پرداخت نمی شود.

-        هزینه روادید گردشگری تاجیکستان 30 یورو می باشد.

 -         هزینه روادید گردشگری الکترونیکی تاجیکستان: 50 دلار

-        جریمه اتمام روادید برای اتباع خارجی در جمهوری تاجیکستان به شرح زیر است:

  تا 5 روز 50 دلار

    6 تا 15 روز 100 دلار

    15 روز به بالا 200 دلار

    یک ماه بیشتر بابت هرماه 100 دلار

ثبت نام در OVIR( ثبت اقامت)

آویر اداره ای برای ثبت اقامت اتباع خارجی می باشد. اگر اقامت شما در تاجیکستان طولانی تر از 72 ساعت ( سه روز کاری) باشد، بایستی با سیستم ثبت نام آویر اقدام به ثبت نام نمایید. ثبت نام در آویر از طرف سازمانی انجام می شود که شما را دعوت نموده است ( مانند شرکتی که دعوت نامه را برای شما فراهم نموده است) دارندگان روادید گردشگری احتیاجی به ثبت نام در سیستم آویر ندارند.

جهت ثبت اقامت می بایست مدارک ذیل را تهیه فرمایید:

-  یک قطعه عکس 4*3

-  آدرس محل اقامت شما در تاجیکستان اعم از هتل یا هر مکان دیگر.

-  هزینه ثبت نام را با سازمان مربوطه هماهنگی نمایید

-  اصل گذرنامه

هزینه آویر تا سه ماه 150 سامانی

هزینه آویر از سه ماه به بالا 240 سامانی

جریمه دیرکرد آویر از 3200 سامانی تا 3600 سامانی می باشد.

قابل توجه است 20 روز قبل از اتمام آویر باید درخواست تمدید آن داده شود.

شما به عنوان مسافر ملزم به رعایت قوانین و مقررات داخلی کشور تاجیکستان می باشید. جهت آگاهی از این قوانین، شایسته است پیش از سفر اطلاعات لازم را از سفارت تاجیکستان در تهران یا افراد مطلع کسب نمایید. برخی از قوانین این کشور ممکن است با کشور ایران، تفاوتهایی داشته باشد برای مثال کشیدن سیگار در کل شهر ( به استثنای مکانهای مشخص شده و خصوصی) ممنوع می باشد و نقض آن موجب جریمه خواهد شد. چنانچه به هر علت توسط پلیس دستگیر و بازداشت شدید، بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده 36 کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی مراتب را به سفارت جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهد.

طبق قوانین جمهوری تاجیکستان برای تبدیل ارز همراه خود به پول رایج این کشور ( سامانی) می بایست فقط به بانکهای رسمی در تاجیکستان مراجعه نمایید. و کلیه معاملات و پرداختها به ارز محل سامانی صورت می گیرد . برای امور تجاری و بازرگانی با بخش اقتصادی و برای سایر مسائل با بخش کنسولی سفارت تماس حاصل کنید، تا شما را راهنمایی نمایند.

سازمانها و نهادهای ایرانی در تاجیکستان:

سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان: 488888610 یا 488888611

بخش کنسولی سفارت: 488888610 یا 488888611 داخلی 300

بخش حقوقی سفارت: 488888610 یا 488888611 داخلی 301

نمابر سفارت : 2365923

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران : ----------

درمانگاه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران: ----------------

دفتر صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران: 2230326

مجتمع آموزشی سفارت جمهوری اسلامی ایران ( امام صادق(ع) ): 2271677 و 2274575

بانک تجارت: 6000521 –6000522

بانک کفالت ( سرمایه): 6402266

شرکت هواپیمایی آسمان: 4-2219703

آدرس سفارت:دوشنبه، خیابان سامانی،  خیابان مایاکوفسکی –سفارت جمهوری اسلامی ایران

کد پستی سفارت : 734025

پست الکترونیک : Iranemb.dyu@mfa.gov.ir

ساعت كار بخش کنسولی: دوشنبه لغایت جمعه از ساعت 8:30 صبح تا17:30بعد از ظهر به استثناء ايام تعطيل

ساعت پذیرش مراجعین محترم : دوشنبه لغایت جمعه از ساعت 8:30 صبح تا 12:30 ظهر به استثناء ايام تعطيل
نحوه تماس از تهران به دوشنبه: برای تلفن ثابت 992+ کد شهری ( دوشنبه37)

                                     برای تلفن همراه : 992+ تلفن همراه

 نحوه تماس از دوشنبه به تهران: برای تلفن ثابت : 81098+ کد شهری(تهران21)

                                         برای تلفن همراه : 81098+ کدموبایل و شماره

** برای تماس تلفن همراه با همراه و همراه با ثابت در شهر دوشنبه : شماره کلیه تلفن ها بدون صفر

اختلاف ساعت با تهران : 

-        در شش ماه اول سال   30+  دقیقه

-        در شش ماه دوم سال1:30+  دقیقه

اوقات شرعی :http://prayer.aviny.com/city_time.aspx?Code=90

انتقادات، نظرات و پیشنهادهای شما هموطن عزیز برای توسعه و تعمیق روابط دو کشور و همچنین فراهم کردن امکانات و تسهیلات بیشتر برای شهروندان ایرانی بازدید کننده از این کشور زیبا مغتنم است، لذا ارسال آنها از طریق تلفن ها، سایت و آدرس الکترونیکی سفارت موجب امتنان خواهد بود. حسن سلوک و رفتارهای فاخر فرهنگی شما هموطن عزیز، تصویر به یاد ماندنی از فرهنگ ایران اسلامی را در حافظه برادران و خواهران تاجیک ثبت خواهد کرد. لذا انتظار می رود با احترام به قوانین، فرهنگ، آداب و رسوم کشور میزبان و رعایت اصول اخلاقی و اسلامی، شخصیت متمدن و افتخار آفرین ایرانی خویش را به نمایش بگذارید.

                                                                      شاد و سربلند باشیدراهنمای سفر به جمهوری  تاجیکستان

هموطن عزیز، سلامی گرم و صمیمانه نثارتان باد، سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان حضور سبز شما را در این کشور همزبان، هم فرهنگ، هم آیین و هم نژاد ارج می نهد و برای شما اقامت خوشی را در زادگاه آدم الشعرا ابوعبداله رودکی آرزومند است.

نکته مهم:

    بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دوشنبه برای کلیه خدمات کنسولی اعم از صدور روادید، گذرنامه، وکالت نامه، امور دانشجوئی و سایر امور کنسولی هیچ نماینده ای ندارد و با هیچکدام از دفاتر توریستی و دفاتر امور خدمات اداری قرارداد همکاری ندارد. کلیه امور مذکور صرفاً با حضور متقاضی و در بخش کنسولی این سفارت امکان پذیر می باشد. 

توصیه های سفر:

روادید: کلیه شهروندانی که به تاجیکستان سفر می  کنند به روادید نیاز دارند. روادید را می توان از بخش کنسولی سفارت جمهوری تاجیکستان در تهران یا مراجعه به سایت www.evisa.tj روادید الکترونیکیاخذ نمایند.

-         انواع روادید در تاجیکستان: (T) روادید گردشگری، (C) سرمایه گذاری، (O-1) تحصیلات دانشگاهی، (O-2) آموزشی، (H) رانندگان، (MOИ) منطقه آزاد تجاری، (ИД) مهاجرین، (Л) خلبان ها، (Ж) روزنامه نگاران، (ХШ) همسر شهروند تاجیکستان، (ТД) مشاغل مذهبی، (Б) بشر دوستانه

-        روادید گردشگری نیاز به  OVIR( ثبت اقامت) ندارد.

-        هزینه کنسولی برای خدمات فوری دو برابر قیمت اصلی روادید می باشد.

-        هزینه روادید صادر نشده باز پرداخت نمی شود.

-        هزینه روادید گردشگری تاجیکستان 30 یورو می باشد.

 -         هزینه روادید گردشگری الکترونیکی تاجیکستان: 50 دلار

-        جریمه اتمام روادید برای اتباع خارجی در جمهوری تاجیکستان به شرح زیر است:

  • تا 5 روز 50 دلار
  • 6 تا 15 روز 100 دلار
  • 15 روز به بالا 200 دلار
  • یک ماه بیشتر بابت هرماه 100 دلار

ثبت نام در OVIR( ثبت اقامت)

آویر اداره ای برای ثبت اقامت اتباع خارجی می باشد. اگر اقامت شما در تاجیکستان طولانی تر از 72 ساعت ( سه روز کاری) باشد، بایستی با سیستم ثبت نام آویر اقدام به ثبت نام نمایید. ثبت نام در آویر از طرف سازمانی انجام می شود که شما را دعوت نموده است ( مانند شرکتی که دعوت نامه را برای شما فراهم نموده است) دارندگان روادید گردشگری احتیاجی به ثبت نام در سیستم آویر ندارند.

جهت ثبت اقامت می بایست مدارک ذیل را تهیه فرمایید:

-  یک قطعه عکس 4*3

-  آدرس محل اقامت شما در تاجیکستان اعم از هتل یا هر مکان دیگر.

-  هزینه ثبت نام را با سازمان مربوطه هماهنگی نمایید

-  اصل گذرنامه

هزینه آویر تا سه ماه 150 سامانی

هزینه آویر از سه ماه به بالا 240 سامانی

جریمه دیرکرد آویر از 3200 سامانی تا 3600 سامانی می باشد.

قابل توجه است 20 روز قبل از اتمام آویر باید درخواست تمدید آن داده شود.

شما به عنوان مسافر ملزم به رعایت قوانین و مقررات داخلی کشور تاجیکستان می باشید. جهت آگاهی از این قوانین، شایسته است پیش از سفر اطلاعات لازم را از سفارت تاجیکستان در تهران یا افراد مطلع کسب نمایید. برخی از قوانین این کشور ممکن است با کشور ایران، تفاوتهایی داشته باشد برای مثال کشیدن سیگار در کل شهر ( به استثنای مکانهای مشخص شده و خصوصی) ممنوع می باشد و نقض آن موجب جریمه خواهد شد. چنانچه به هر علت توسط پلیس دستگیر و بازداشت شدید، بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده 36 کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی مراتب را به سفارت جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهد.

طبق قوانین جمهوری تاجیکستان برای تبدیل ارز همراه خود به پول رایج این کشور ( سامانی) می بایست فقط به بانکهای رسمی در تاجیکستان مراجعه نمایید. و کلیه معاملات و پرداختها به ارز محل سامانی صورت می گیرد . برای امور تجاری و بازرگانی با بخش اقتصادی و برای سایر مسائل با بخش کنسولی سفارت تماس حاصل کنید، تا شما را راهنمایی نمایند.

سازمانها و نهادهای ایرانی در تاجیکستان:

سفارت جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان: 488888610 یا 488888611

بخش کنسولی سفارت: 488888610 یا 488888611 داخلی 300

بخش حقوقی سفارت: 488888610 یا 488888611 داخلی 301

نمابر سفارت : 2365923

رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران : ----------

درمانگاه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران: ----------------

دفتر صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران: 2230326

مجتمع آموزشی سفارت جمهوری اسلامی ایران ( امام صادق(ع) ): 2271677 و 2274575

بانک تجارت: 6000521 –6000522

بانک کفالت ( سرمایه): 6402266

شرکت هواپیمایی آسمان: 4-2219703

آدرس سفارت:دوشنبه، خیابان سامانی،  خیابان مایاکوفسکی –سفارت جمهوری اسلامی ایران

کد پستی سفارت : 734025

پست الکترونیک : Iranemb.dyu@mfa.gov.ir

ساعت كار بخش کنسولی: دوشنبه لغایت جمعه از ساعت 8:30 صبح تا17:30بعد از ظهر به استثناء ايام تعطيل

ساعت پذیرش مراجعین محترم : دوشنبه لغایت جمعه از ساعت 8:30 صبح تا 12:30 ظهر به استثناء ايام تعطيل
نحوه تماس از تهران به دوشنبه: برای تلفن ثابت 992+ کد شهری ( دوشنبه37)

                                     برای تلفن همراه : 992+ تلفن همراه

 نحوه تماس از دوشنبه به تهران: برای تلفن ثابت : 81098+ کد شهری(تهران21)

                                         برای تلفن همراه : 81098+ کدموبایل و شماره

** برای تماس تلفن همراه با همراه و همراه با ثابت در شهر دوشنبه : شماره کلیه تلفن ها بدون صفر

اختلاف ساعت با تهران : 

  • در شش ماه اول سال   30+  دقیقه
  • در شش ماه دوم سال1:30+  دقیقه

اوقات شرعی :http://prayer.aviny.com/city_time.aspx?Code=90

انتقادات، نظرات و پیشنهادهای شما هموطن عزیز برای توسعه و تعمیق روابط دو کشور و همچنین فراهم کردن امکانات و تسهیلات بیشتر برای شهروندان ایرانی بازدید کننده از این کشور زیبا مغتنم است، لذا ارسال آنها از طریق تلفن ها، سایت و آدرس الکترونیکی سفارت موجب امتنان خواهد بود. حسن سلوک و رفتارهای فاخر فرهنگی شما هموطن عزیز، تصویر به یاد ماندنی از فرهنگ ایران اسلامی را در حافظه برادران و خواهران تاجیک ثبت خواهد کرد. لذا انتظار می رود با احترام به قوانین، فرهنگ، آداب و رسوم کشور میزبان و رعایت اصول اخلاقی و اسلامی، شخصیت متمدن و افتخار آفرین ایرانی خویش را به نمایش بگذارید.

                                                                      شاد و سربلند باشید

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران